Hoe ziet een coachtraject eruit

Meer zelfvertrouwen – meer grip op je werk en leven – jouw (sensitieve) kwaliteiten benutten.

Een coachtraject gaat over jouw verhaal en hoe jij hier als hoofdpersoon zelf de regie over hebt. In dat verhaal bewandel je een eigen pad. Meestal is dat pad goed begaanbaar en is de richting duidelijk. Soms is dat niet het geval of ben je niet goed toegerust op de wandeling. Zie mij als iemand die een tijdje met je meeloopt. Samen maken we jouw pad begaanbaar, we kunnen de juiste richting bepalen en ik kan dat steuntje in de rug zijn wanneer het even moeilijk is. Samen werken we eraan dat jij met vertrouwen verder kan schrijven aan jouw verhaal!

Integrale coaching

In mijn sessies coach ik op een integrale wijze, dat wil zeggen dat ik me richt op het gehele samenspel van denken, voelen en doen. Naast inzichtgevende gesprekken, doen we praktische & lichaamsgerichte oefeningen, zodat je niet alleen gaat begrijpen, maar ook gaat voelen wat je daadwerkelijk nodig hebt. Dit vergroot je zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat jij mee grip hebt op jouw leven.

Een coachtraject is altijd op maat gemaakt en afgestemd op jouw behoeftes. Aan het begin van het traject bepalen we samen wat je nodig hebt en waar we aan gaan werken. Op basis daarvan bepalen we ook hoeveel coachsessies je nodig hebt om jouw doel(en) te realiseren.

Gesprekken kunnen bij mij in de praktijk plaatsvinden, maar ook telefonisch of via skype. Mijn praktijk bevindt zich vlakbij een bos, dus we kunnen ook zo de natuur in wandelen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met me op. Ik spreek je graag!

Hoe ziet een coachtraject eruit?

Meer zelfvertrouwen – meer grip op je werk en leven – jouw (sensitieve) kwaliteiten benutten.

Een coachtraject gaat over jouw verhaal en hoe jij hier als hoofdpersoon zelf de regie over hebt. In dat verhaal bewandel je een eigen pad. Meestal is dat pad goed begaanbaar en is de richting duidelijk. Soms is dat niet het geval of ben je niet goed toegerust op de wandeling. Zie mij als iemand die een tijdje met je meeloopt. Samen maken we jouw pad begaanbaar, we kunnen de juiste richting bepalen en ik kan dat steuntje in de rug zijn wanneer het even moeilijk is. Samen werken we eraan dat jij met vertrouwen verder kan schrijven aan jouw verhaal!

Integrale coaching

In mijn sessies coach ik op een integrale wijze, dat wil zeggen dat ik me richt op het gehele samenspel van denken, voelen en doen. Naast inzichtgevende gesprekken, doen we praktische & lichaamsgerichte oefeningen, zodat je niet alleen gaat begrijpen, maar ook gaat voelen wat je daadwerkelijk nodig hebt. Dit vergroot je zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat jij mee grip hebt op jouw leven.

Een coachtraject is altijd op maat gemaakt en afgestemd op jouw behoeftes. Aan het begin van het traject bepalen we samen wat je nodig hebt en waar we aan gaan werken. Op basis daarvan bepalen we ook hoeveel coachsessies je nodig hebt om jouw doel(en) te realiseren.

Gesprekken kunnen bij mij in de praktijk plaatsvinden, maar ook telefonisch of via skype. Mijn praktijk bevindt zich vlakbij een bos, dus we kunnen ook zo de natuur in wandelen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met me op. Ik spreek je graag!